Bedrijfsmassage met online reserveringssysteem

Hieronder kunt u alle veelgestelde vragen lezen. Klik op de vraag om het antwoord te zien.

Worden RSI klachten en andere spanningsklachten verholpen?

Ja, stoelmassage kan de verminderde doorbloeding en verstarring doorbreken. Bovendien maakt het mensen bewust van hun lichaamshouding. Het vergt echter geduld, want wat jarenlang is opgebouwd als gewoonte (bijvoorbeeld een incorrecte werk/lichaamshouding) heeft ook weer tijd nodig om te veranderen.

Waarom duurt de massage niet langer dan 20 minuten?

Dan is de massage niet meer activerend, wat juist de bedoeling is van stoelmassage op het werk, maar zouden medewerkers loom kunnen worden. Een lange ontspanningsmassage kan men beter na het werk ondergaan.

Kun je ook onwel worden na een massage of spierpijn krijgen?

Ja , dat kan, dit is vaak een waarschuwing dat je al een tijdlang teveel van jezelf hebt gevraagd. Een signaal dat je meer ontspanningsmomenten moet brengen in je dagelijks leven. Het is meestal van korte duur en onschuldig. Dit komt vooral doordat er afvalstoffen uit de spierstofwisseling worden losgemaakt. Deze belanden in de bloedbaan. Je kunt je hierbij heel moe gaan voelen, hoofdpijn krijgen, totdat het lichaam de afvalstoffen heeft kunnen opruimen, bijvoorbeeld met behulp van het extra drinken van water.

Hoe vaak moet je een stoelmassage krijgen voor het beste resultaat?

Het is belangrijk om die medewerkers die werkgerelateerde klachten beginnen te ontwikkelen de gelegenheid te geven een tijdlang iedere week een massage te ondergaan. Bij 1x in de twee weken zijn in de praktijk ook wel effecten gemerkt, maar zeker in het begin worden de fysieke resultaten het duidelijkst als men iedere week gaat. Later kan men weer overstappen op 1x in de 2 weken als regelmatige basis.

Kan iedereen stoelmassage krijgen?

In principe wel. Voor vrouwen die zwanger zijn is er een aangepaste behandeling.

Kan de massage op elke willekeurige stoel plaats vinden?

Nee, de stoelmasseur neemt een speciaal hiervoor ontworpen portable massage stoel mee, die op ieders lengte persoonlijk ingesteld kan worden.

Is een bijdrage te vragen van de medewerker mogelijk om nog in aanmerking te komen voor aftrek als bedrijfskosten?

Ja, Dit is mogelijk onder bepaalde omstandigheden. De jurist binnen uw bedrijf of organisatie kan daar meer duidelijkheid over geven, omdat dit per bedrijfstak anders geregeld is.

Zijn er mogelijkheden om de toegevoegde waarde van de bedrijfsmassage inzichtelijk te maken?

Ja, Door middel van intakeformulieren en rapportage is het mogelijk om inzichtelijk te maken of er een klachtenreductie is na invoering van bedrijfsmassage

Is stoelmassage bij elk bedrijf of organisatie uit te voeren?

Ja, De stoelmasseur heeft maar een kleine ruimte nodig om de massage uit te voeren.

 

Staat uw vraag er niet tussen? Ga dan naar contact.

Onze bedrijfsmassage

Om gezondheidsproblemen en uitval te voorkomen is het van groot belang dat structureel wordt gewerkt aan stressreductie. Een prima hulpmiddel hierbij is bedrijfsmassage op het werk.

Zie bedrijfsmassage

Reserveren- en cliƫntsysteem

Met dit systeem kunnen medewerkers zelf de massage plannen, zodat de contactpersonen binnen uw organisatie zo weinig mogelijk worden belast.

Tevens is er een cliƫnt volg systeem beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Doede van der Bij.

Zie reserveren

Ziekteverzuim

Een werkgever moet een zo goed mogelijk arbeidsomstandigheden- en ziekteverzuimbeleid voeren. Door stoelmassage in het ARBO-plan op te nemen met als doel het verminderen van klachten, wordt de stoelmassage aftrekbaar van de belasting.

Mogelijkheden voor uw organisatie:

Preventief
Therapeutisch
Eenmalige opdracht
Seminars
Beurzen