Bedrijfsmassage met online reserveringssysteem

Bedrijfsmasseur werkt samen met collega masseurs in de 4 noordelijke provincies

 

Professionbedrijfsmassage op de werkvloerele Bedrijfsmassage doe je nooit alleen, maar altijd in een team. Daardoor kan kwaliteit en continuiteit geboden worden!

Door intensieve samenwerking in een netwerk van ervaren stoelmasseurs in Nederland, kunnen we bedrijfsmassage aanbieden in heel Nederland

 

 

Bedrijfsmassage: toegevoegde waarde voor het welzijn van uw medewerkers!

Wij werken met gediplomeerde stoelmasseurs die een gedegen achtergrond hebben in paramedische beroepen. Bijvoorbeeld sportmasseurs en massagetherapeuten. Door kennis en ervaring leveren wij maatwerk, nauwkeurig afgestemd op de specifieke behoeftes van cliënten.

De stoelmasseurs zijn lid van een beroepsvereniging of overkoepelende organisatie en voldoen aan de nieuwe eisen die zijn opgesteld door de zorgverzekeraars.

Gezonder personeel levert winst op:

  • Hoge kosten voor vervanging of overwerk. Productie stagneert, omzet loopt terug.
  • Hoge werkdruk voor achterblijvers. Bij stress en RSI kan het ziekteverzuim enorm lang duren.
  • Juist nu de werkdruk in veel bedrijven toeneemt en werknemers steeds langer moeten werken, kunt u winst boeken door te investeren in het voorkomen dat medewerkers ziek worden.

Preventie van ziekteverzuim is een stuk voordeliger!

Een daling van het ziekteverzuim met 1 procent scheelt alle bedrijven samen jaarlijks 2,6 miljard euro aan kosten, dit blijkt uit een doorrekening van adviesbureau CapGemini in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken.

Onze bedrijfsmassage

Om gezondheidsproblemen en uitval te voorkomen is het van groot belang dat structureel wordt gewerkt aan stressreductie. Een prima hulpmiddel hierbij is bedrijfsmassage op het werk.

Zie bedrijfsmassage

Reserveren- en cliëntsysteem

Met dit systeem kunnen medewerkers zelf de massage plannen, zodat de contactpersonen binnen uw organisatie zo weinig mogelijk worden belast.

Tevens is er een cliënt volg systeem beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Doede van der Bij.

Zie reserveren

Ziekteverzuim

Een werkgever moet een zo goed mogelijk arbeidsomstandigheden- en ziekteverzuimbeleid voeren. Door stoelmassage in het ARBO-plan op te nemen met als doel het verminderen van klachten, wordt de stoelmassage aftrekbaar van de belasting.

Mogelijkheden voor uw organisatie:

Preventief
Therapeutisch
Eenmalige opdracht
Seminars
Beurzen