Bedrijfsmassage met online reserveringssysteem

Onze bedrijfsmassage op het werk is een korte (20 minuten) verkwikkende massage, die spanningen en stress wegneemt en uw lichaam volledig tot rust brengt.

In het lichaam opgebouwde spanningen worden weggenomen. In niet meer tijd dan een koffiepauze worden uw hoofd, schouders, nek, armen en rug gemasseerd en komen uw lichaam en geest volledig tot rust, zodat u met vernieuwde kracht en frisse energie verder kunt.

Stoelmassage heeft een gunstige werking op:

  • de algehele ontspanning, de afvoer van afvalstoffen, de bloedcirculatie, het zenuwstelsel, het lymfestelsel, de energiestroom, de soepelheid van de spieren, de soepelheid van de rug en de gewrichten en werkhouding door de werknemer bewust te maken.

Bedrijfsmassage is door professionele masseurs, werken aan het welzijn van uw medewerkers! Wij kunnen uw medewerkers op 2 manieren een uitstekende bedrijfsmassage aanbieden.

Preventieve ontspannende stoelmassage

Deze Preventieve ontspannende stoelmassage duurt gemiddeld 15 minuten. In een rooster van 20 minuten kunnen 3 medewerkers per uur worden behandeld.

Wat kost het?

Dit is afhankelijk van de frequentie, intensiteit en duur van de opdracht. Voor prijsopgave neem contact op met Bedrijfsmasseur Doede van der Bij.

Deze massage is ook geschikt voor eenmalige opdrachten bij personeelsfeesten of gezondheidsdagen.

Therapeutische Stoelmassage

De massage is 15 minuten en richt zich meer op de klacht, er wordt een medewerkers dossier bijgehouden om mogelijke werkgerelateerde klachten in kaart te brengen. De massage wordt ondersteunt met onze massage doek en de medical taping.

Deze Stoelmassage is meer gericht op het voorkomen van werkgerelateerde klachten Daarnaast krijgen medewerkers adviezen. In een rooster van 20 minuten kunnen 3 medewerkers per uur worden behandeld.

Wat kost het?

Dit is afhankelijk van de frequentie, intensiteit en duur van de opdracht. Voor prijsopgave neem contact op met Bedrijfsmasseur Doede van der Bij.

Stoelmassage kunt u het beste overlaten aan professionals.

Onze bedrijfsmassage

Om gezondheidsproblemen en uitval te voorkomen is het van groot belang dat structureel wordt gewerkt aan stressreductie. Een prima hulpmiddel hierbij is bedrijfsmassage op het werk.

Zie bedrijfsmassage

Reserveren- en cliëntsysteem

Met dit systeem kunnen medewerkers zelf de massage plannen, zodat de contactpersonen binnen uw organisatie zo weinig mogelijk worden belast.

Tevens is er een cliënt volg systeem beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Doede van der Bij.

Zie reserveren

Ziekteverzuim

Een werkgever moet een zo goed mogelijk arbeidsomstandigheden- en ziekteverzuimbeleid voeren. Door stoelmassage in het ARBO-plan op te nemen met als doel het verminderen van klachten, wordt de stoelmassage aftrekbaar van de belasting.

Mogelijkheden voor uw organisatie:

Preventief
Therapeutisch
Eenmalige opdracht
Seminars
Beurzen