Bedrijfsmassage met online reserveringssysteem

Online Reserveringssysteem

Snel en eenvoudig een massage reserveren!

Medewerkers kunnen zelf vanaf hun werkplek eenvoudig en snel online een afspraak maken en krijgen per e-mail een bevestiging.

De invulling van stoelmassage bij bedrijven wordt vergemakkelijkt doordat de medewerkers zelf een massage afspraak kunnen boeken via ons reserveringssysteem.

Met u als bedrijf worden de tijden, frequentie en duur afgesproken en ingevoerd in ons systeem, de medewerkers krijgen van ons de aanmeld gegevens zodat ze daarna zelf een afspraak kunnen plannen. Simpel, eenvoudig en geen belasting voor uw eigen administratie.

Info voor massagepraktijken

Bent u masseur en actief in de bedrijfsmassage en wilt u ook het gemak van een online reservering systeem, neem dan contact op  om de mogelijkheden van dit systeem te bespreken.

Hiervoor kunt u contact opnemen met Freek van Leijden (info@creatavia.nl) van Creatavia.

Voorbeeld

voorbeeldsysteem
Voorbeeld rooster pagina reserveringssytseem.

 

 

Onze bedrijfsmassage

Om gezondheidsproblemen en uitval te voorkomen is het van groot belang dat structureel wordt gewerkt aan stressreductie. Een prima hulpmiddel hierbij is bedrijfsmassage op het werk.

Zie bedrijfsmassage

Reserveren- en cliëntsysteem

Met dit systeem kunnen medewerkers zelf de massage plannen, zodat de contactpersonen binnen uw organisatie zo weinig mogelijk worden belast.

Tevens is er een cliënt volg systeem beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Doede van der Bij.

Zie reserveren

Ziekteverzuim

Een werkgever moet een zo goed mogelijk arbeidsomstandigheden- en ziekteverzuimbeleid voeren. Door stoelmassage in het ARBO-plan op te nemen met als doel het verminderen van klachten, wordt de stoelmassage aftrekbaar van de belasting.

Mogelijkheden voor uw organisatie:

Preventief
Therapeutisch
Eenmalige opdracht
Seminars
Beurzen