Bedrijfsmassage met online reserveringssysteem

03jul

Kun je ook onwel worden na een massage of spierpijn krijgen?

Geplaatst door admin in

Ja , dat kan, dit is vaak een waarschuwing dat je al een tijdlang teveel van jezelf hebt gevraagd. Een signaal dat je meer ontspanningsmomenten moet brengen in je dagelijks leven. Het is meestal van korte duur en onschuldig. Dit komt vooral doordat er afvalstoffen uit de spierstofwisseling worden losgemaakt. Deze belanden in de bloedbaan. Je kunt je hierbij heel moe gaan voelen, hoofdpijn krijgen, totdat het lichaam de afvalstoffen heeft kunnen opruimen, bijvoorbeeld met behulp van het extra drinken van water.

Reageren is niet mogelijk.

Onze bedrijfsmassage

Om gezondheidsproblemen en uitval te voorkomen is het van groot belang dat structureel wordt gewerkt aan stressreductie. Een prima hulpmiddel hierbij is bedrijfsmassage op het werk.

Zie bedrijfsmassage

Reserveren- en cliƫntsysteem

Met dit systeem kunnen medewerkers zelf de massage plannen, zodat de contactpersonen binnen uw organisatie zo weinig mogelijk worden belast.

Tevens is er een cliƫnt volg systeem beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Doede van der Bij.

Zie reserveren

Ziekteverzuim

Een werkgever moet een zo goed mogelijk arbeidsomstandigheden- en ziekteverzuimbeleid voeren. Door stoelmassage in het ARBO-plan op te nemen met als doel het verminderen van klachten, wordt de stoelmassage aftrekbaar van de belasting.

Mogelijkheden voor uw organisatie:

Preventief
Therapeutisch
Eenmalige opdracht
Seminars
Beurzen