Bedrijfsmassage met online reserveringssysteem

26nov

Stoelmassage Zorgpalet Hoogeveen 2017

Geplaatst door admin in Geen categorie

Bedrijfsmasseur verzorgt ook in 2017 de stoelmassage bij Zorginstelling Zorgpalet te Hoogeveen en Zuidwolde. Elke dinsdag wordt er op 3 locaties stoelmassage gegeven waarbij de nadruk ligt op preventie maar bij klachten kan er ook therapeutisch worden gewerkt. De masseurs die worden ingezet voldoen aan de nieuwe richtlijnen met daarbij de Medische Basiskennis op HBO-niveau vastgesteld volgens de PLATO-Normen. De medewerkers kunnen de stoelmassage vooraf reserveren via het online-reserveringssysteem en daarbij de locatie waar men op dat moment werkzaam is. De dagdelen zijn vooraf ingevoerd zodat de medewerker voldoende mogelijkheden heeft om een reservering te maken.

Reageren is niet mogelijk.

Onze bedrijfsmassage

Om gezondheidsproblemen en uitval te voorkomen is het van groot belang dat structureel wordt gewerkt aan stressreductie. Een prima hulpmiddel hierbij is bedrijfsmassage op het werk.

Zie bedrijfsmassage

Reserveren- en cliƫntsysteem

Met dit systeem kunnen medewerkers zelf de massage plannen, zodat de contactpersonen binnen uw organisatie zo weinig mogelijk worden belast.

Tevens is er een cliƫnt volg systeem beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Doede van der Bij.

Zie reserveren

Ziekteverzuim

Een werkgever moet een zo goed mogelijk arbeidsomstandigheden- en ziekteverzuimbeleid voeren. Door stoelmassage in het ARBO-plan op te nemen met als doel het verminderen van klachten, wordt de stoelmassage aftrekbaar van de belasting.

Mogelijkheden voor uw organisatie:

Preventief
Therapeutisch
Eenmalige opdracht
Seminars
Beurzen