Bedrijfsmassage met online reserveringssysteem

03jan

Secretaressedag 20 april 2017

Geplaatst door admin in Geen categorie

Secretaressedag

De spil van ieder bedrijf is de secretaresse. Laat daarom je waardering blijken aan je secretaresse, telefoniste, receptioniste of algemeen administratief medewerkerster. Liefst iedere dag, maar zeker op Secretaressedag. Maar wat is Secretaressedag precies en op welke datum vindt deze dag plaats in 2017? En wat zijn goede cadeautips om te geven aan je secretaresse?

Secretaressedag
Secretaressedag is een uit de Verenigde Staten overgewaaid fenomeen waarbij het belangrijke werk van een secretaresse wordt geuit. Of het dan gaat om de directiesecretaresse, de receptioniste of de telefoniste. Iedereen die belangrijk algemeen administratief werk verricht verdient het om in het zonnetje te worden gezet. Het fenomeen bestaat niet alleen in Nederland, ook in andere Europese landen.

Secretaressedag 2017

Secretaressedag vindt ieder jaar plaats op de derde donderdag van de maand april. De volgende editie vindt dus plaats op donderdag 20 april 2017.

Cadeautip: Stoelmassage
Onze stoelmassage op het werk is een korte (20 minuten) verkwikkende massage, die spanningen en stress wegneemt en uw medewerkers volledig tot rust brengt.

In het lichaam opgebouwde spanningen worden weggenomen. In niet meer tijd dan een koffiepauze worden het hoofd, schouders, nek, armen en de rug gemasseerd Hierbij komen lichaam en geest volledig tot rust, zodat uw medewerkers met vernieuwde kracht en frisse energie verder kunnen.
Dit zou kunnen worden uitgebreid met wellness pedicure of schoonheidsbehandelingen.

Reageren is niet mogelijk.

Onze bedrijfsmassage

Om gezondheidsproblemen en uitval te voorkomen is het van groot belang dat structureel wordt gewerkt aan stressreductie. Een prima hulpmiddel hierbij is bedrijfsmassage op het werk.

Zie bedrijfsmassage

Reserveren- en cliƫntsysteem

Met dit systeem kunnen medewerkers zelf de massage plannen, zodat de contactpersonen binnen uw organisatie zo weinig mogelijk worden belast.

Tevens is er een cliƫnt volg systeem beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Doede van der Bij.

Zie reserveren

Ziekteverzuim

Een werkgever moet een zo goed mogelijk arbeidsomstandigheden- en ziekteverzuimbeleid voeren. Door stoelmassage in het ARBO-plan op te nemen met als doel het verminderen van klachten, wordt de stoelmassage aftrekbaar van de belasting.

Mogelijkheden voor uw organisatie:

Preventief
Therapeutisch
Eenmalige opdracht
Seminars
Beurzen